Електроуслуги

Електроуслуги

Предлагаме услуги за ремонти и монтажи на електроинсталации и електрооборудване. Всички наши услуги са придружени с дългогодишна гаранция която зависи от типа услуга и вложените материали. Ние сме в състояние да изградим и ремонтираме вашата електроинсталация. Работим съгласно най-високите стандарти за безопасност и качество. Специализирали сме основно в следните услуги:

  • Изграждане на нови електроинсталации
  • Ремонт на съществуващи електроинсталации
  • Смяна електрически табла
  • Направа на електрически табла
  • Монтаж на осветителни тела
  • Монтаж на ключове контакти
  • Монтаж на електроуреди за вграждане
  • Монтаж електрооборудване
  • Ремонт стълбищно осветление
  • Направа и ремонт на градинско и фасадно осветление
Умен дом

Умен дом (Smart Home) е съвременна автоматизирана електрическа система свързваща всички уреди и устройства в дома в една обща автоматизирана система, която позволява управление от локален контролер, обикновено стенни контролери и / или отдалечен достъп чрез телефон, таблет или компютър. Всички устройства могат да се достъпват дистанционно чрез интернет, като това позволява индивидуален контрол на всяко едно от тях.

Чрез Smart Home инсталацията потребителя може да контролира сигурността, температурата, осветлението, електроуредите и др. дистанционно, дори и да не е у дома.

Електроинсталации – направа, монтаж и ремонт

Електроинсталацията (електрическа инсталация) е сградна инсталация, вътрешна или външна за осигуряване на захранване с електрическа енергия на определено място, помещение или електрически уред.

От съществено значение за електро-безопасността и пожаро-безопасността е тази инсталация да е изградена или да се ремонтира по правилата заложени в нормативните документи и под надзора на правоспособен електроспециалист.
За изграждане на нова електроинсталация, реновиране, преустройство или ремонт на стара инсталация, ние сме насреща за да Ви помогнем!

Електрически табла – направа, монтаж и ремонт

Електрическото табло е електрическо устройство, част от електрическа инсталация, чрез която тя се разделя на обособени токови кръгове. В него се монтират прекъсвачи, защити или друга електроапаратура в зависимост от конкретното изпълнение на таблото.

За изграждане на ново табло, реновиране, преустройство или ремонт на старо или подмяна на електроапаратура ние сме насреща за да Ви помогнем!

Монтаж – ключове, контакти, оборудване

При изграждане на нова инсталация – монтиране на ключове, контакти, електрооборудване. Монтиране на устройства за безопасност и спестяване на електроенергия.

При съществуваща инсталация – реновиране на електроапаратурата и/или монтиране на устройства за безопасност и спестяване на електроенергия.

Доверете се на нашият дългогодишен професионален опит, ние сме насреща за да Ви помогнем!

Гаранция – условия
Интеко инструментс ЕООД дава 10 години пълна или частична гаранция на извършените монтажи.
Абонамент – условия и цени
Абoнaмeнтна техническа поддръжка и електроуслуги за вaшия дом, офис или магазин. Цeнaтa зa aбoнaмeнтa зaвиcи oт oбeмa нa ycлyгитe ĸoитo иcĸaтe дa ce пoдъpжaт.
Разгледайте всички услуги
Разгледайте всички продукти
Към началото