Цени електроуслуги

Цени - електроуслуги

Всички цени за електромонтажи и ремонт са без включени материали и без включен ДДС!

За цялостно изграждане на ел инсталации ще Ви бъде изготвена индивидуална оферта. Оглед на предстоящ обект в рамките на един час не сe заплаща.

Консултации на предстоящ обект се заплаща 30 лева без ДДС. При възлагане на поръчката тази сума ще Ви се приспадне от общата стойност на ремонта.

При възникване на допълнителни работи които не са оферирани се заплащат по ценова листа за съответната работа. При липса на такава цена се договаря допълнително в момента на възникването.

Πpи cпeцифични eлeĸтpoycлyги, ĸaтo мoнтaж нa eлeĸтpooбзaвeждaнe c пoвишeнo внимaниe или тpyднoдocтъпни мecтa, цeнaтa мoжe дa ce пoвиши oт 30% дo 100% cпopeд cлoжнocттa и вpeмeтo ĸoeтo щe oтнeмe зa извъpшвaнeтo нa ycлyгaтa!

Оферти след направен оглед се изготвят от 1 до 3 работни дни, в зависимост от сложността на обекта.
Безплатни оферти се правят по зададени от вас количествени сметки изпратени на имейл. Ако има пропуснати неща или промени в „движение“ при извършване на услугата се тарифират съгласно нашите ценоразписи. Ако такава дейност не е включена в ценоразписите ни се договаря допълнително преди да бъде извършена съответната дейност.

Към началото